Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OCCIDENTAL PLAYA DE PALMA


Descriere

Foarte Bine 8.2 - Booking.com Occidental Playa de Palma (Ex. Barcelo Pueblo Park) ofera un centru de ciclism complet echipat, o piscina in aer liber si un centru de wellness/fitness. Hotelul se afla într-o zona linistita din Playa de Palma, la doar 200 de metri de plaja. Taxa locala: 1-2eur /pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la fata locului! Copiii pana la 16 ani nu achita taxa.Spa & Wellness
Centrul de wellness oferă o saună, băi turceşti şi servicii de masaj.

Sport si Divertisment
Oferă un centru de ciclism complet echipat, o piscină în aer liber şi un centru de wellness/fitness. În apropiere există multe terenuri de golf, iar în zona din jur oaspeţii pot practica scufundări, drumeţii şi windsurfing. Centrul de ciclism oferă diverse biciclete de curse.

Drinks & Food
Hotelul are un restaurant care serveşte preparate locale, naţionale şi internaţionale. În apropierea hotelului se găsesc multe restaurante, baruri şi magazine.

Localizare
Hotelul se afla într-o zona linistita din Playa de Palma, la doar 200 de metri de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.