Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Destinatie


Categorii


MALE, Maldive
Vacante Exotice

Adaaran Select Hudhuranfushi se află la aproximativ 19 km de Aeroportul Internaţional Male De la aeroport transferul cu barca cu motor la insulă durează aproximativ 30 de minute Adaaran Select Hudhuranfushi oferă posibilitatea unei vacanţe însorit . . .

Krabi, Thailanda
Vacante Exotice

Localizare Proprietate este la 1 minut pe jos fată de plajă Aonang Princeville este un complex exclusivist tip boutique situat pe plaja din Ao Nang afalndu-se la aproximativ 40 de minute de mers cu maşina de aeroportul internaţional al oraşului Krabi . . .

Krabi, Thailanda
Vacante Exotice

Localizare Hotelul este la 10 minute de mers pe jos de Ao Nang şi la 25 de minute de mers cu masina de oraşul Krabi Aeroportul Internaţional din Krabi fiind la 25 km de proprietate Facilitati hotelreceptie non stop sala fitness birou turism parcare . . .

Krabi, Thailanda
Vacante Exotice

Localizare Localizat la 6 minute de plaja pe un deal linistit cu vedere la Marea Andaman Facilitati hotel Complexul dispune de 3 piscine in aer liber si una pentru copii Se ofera transfer gratuit la plaja cu autobuzul Hotelul dispune de spa si resta . . .

Krabi, Thailanda
Vacante Exotice

LocalizareKrabi La Playa se află la 150 de metri de plajele Ao Nang si Noppharat Thara Facilitati hotel Hotelul oferă o piscină spa foarte mare în aer liber şi un centru de fitness Parcarea este gratuita Restaurantul The Spice cu vedere la piscină s . . .

MALE, Maldive
Vacante Exotice

LocalizareInconjurat de ape cristaline si nisipuri albe AdaaranClub Rannalhi este situat in South Male la 45 de minute de mers cu barca cumotor de Aeroportul International MalAS Hotelul este amplasat pe 5 hectare devegetatie tropicala Fiind amplasat . . .

MALE, Maldive
Vacante Exotice

Thailanda - Malaezia - Singapore 2019

Vacante Exotice

Itinerariu: Thailanda

Durata: 21 nopti

Plecari: 22 octombrie